Πολιτική Απορρήτου


Πολιτική Απορρήτου

  • Γενικές Πληροφορίες
  • Δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής δεδομένων και διαμαρτυρίας στην επεξεργασία δεδομένων
  • Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων
  • Συλλογή Πληροφοριών
  • Πώς Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες σας
  • Κοινή Χρήση των Πληροφοριών σας
Καλώς ήρθατε στη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου! Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του ιστοτόπου μας, μας εμπιστεύεστε τις πληροφορίες σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου σκοπεύει να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δεδομένα που συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε και τι κάνουμε μαζί τους. Όταν μοιράζεστε πληροφορίες μαζί μας, μπορούμε να κάνουμε τις υπηρεσίες μας ακόμα καλύτερες για εσάς. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας δείξουμε πιο συναφή αποτελέσματα αναζήτησης και να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε μαζί μας. Καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θέλουμε να είστε ξεκάθαροι πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Αυτό είναι σημαντικό γι' αυτό θα χρειαστεί να το διαβάσετε προσεκτικά. Θυμηθείτε, μπορείτε ελέχγχετε τη διαχείριση των πληροφοριών σας και την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και της ασφάλειας. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο απλό γίνεται.
Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση, να διορθώνουν και να διαγράφουν προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με αυτούς και να αντιτίθενται στην επεξεργασία αυτών των δεδομένων, απευθύνοντας γραπτό αίτημα ανά πάσα στιγμή. Η Μαύρη Θάλασσα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να θέσει σε εφαρμογή τις κατάλληλες προφυλάξεις για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής των προσωπικών δεδομένων και για την αποτροπή της αλλαγής, καταστροφής ή προσπέλασης τρίτων που δεν έχουν λάβει άδεια λειτουργίας. Ωστόσο, η Μαύρη Θάλασσα δεν μπορεί να ελέγχει όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση του Διαδικτύου και ως εκ τούτου προειδοποιεί τους χρήστες του Δικτυακού Τόπου για τους δυνητικούς κινδύνους που ενέχει η λειτουργία και η χρήση του Διαδικτύου. Ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή άλλες πηγές διαδικτύου. Καθώς η Μαύρη Θάλασσα προσπαθεί να ελέγχει αυτούς τους ιστότοπους και τις εξωτερικές πηγές, ωστόσο όμως η Μαύρη Θάλασσα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την παροχή ή την προβολή αυτών των δικτυακών τόπων και εξωτερικών πηγών και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή οποιοδήποτε άλλο υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες ή από εξωτερικές πηγές.
Μπορείτε να προβάλετε ή να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα online για πολλές από τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε επίσης να κάνετε επιλογές σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των δεδομένων σας. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να ελέγξετε τα προσωπικά σας δεδομένα θα εξαρτηθεί από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε διαφημιστικές ανακοινώσεις από τον ιστότοπό μας μέσω email, SMS, φυσικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου. Εάν λάβετε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS από εμάς και θέλετε να εξαιρεθείτε, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις οδηγίες στο τέλος του μηνύματος. Μπορείτε επίσης να κάνετε επιλογές σχετικά με την παραλαβή διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών κλήσεων και ταχυδρομικών μηνυμάτων με επικοινωνία στον διαχειριστή της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε τις πληροφορίες επικοινωνίας, να διαχειρίζεστε τις προτιμήσεις επικοινωνίας, να αποκλείετε τις συνδρομές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να επιλέγετε αν θέλετε να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με άλλους.
Το κατάστημά μας συλλέγει δεδομένα για να λειτουργεί αποτελεσματικά και να σας προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες από τις υπηρεσίες μας. Παρέχετε μερικά από αυτά τα δεδομένα απευθείας, όπως όταν δημιουργείτε έναν προσωπικό λογαριασμό. Λαμβάνουμε μερικές από αυτές καταγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως τα cookies και λαμβάνετε αναφορές σφαλμάτων ή δεδομένα χρήσης από λογισμικό που εκτελείται στη συσκευή σας. Λαμβάνουμε επίσης δεδομένα από τρίτους (συμπεριλαμβανομένων άλλων εταιρειών). Για παράδειγμα, συμπληρώνουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε αγοράζοντας δημογραφικά δεδομένα από άλλες εταιρείες. Χρησιμοποιούμε επίσης υπηρεσίες από άλλες εταιρείες για να μας βοηθήσετε να προσδιορίσουμε μια τοποθεσία με βάση τη διεύθυνση IP σας, προκειμένου να προσαρμόσουμε ορισμένες υπηρεσίες στην τοποθεσία σας. Τα δεδομένα που συλλέγουμε εξαρτώνται από τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγουμε για τρεις βασικούς σκοπούς: τη λειτουργία της επιχείρησής μας και την παροχή (συμπεριλαμβανομένων της βελτίωσης και εξατομίκευσης) των υπηρεσιών που προσφέρουμε, την αποστολή ενημερώσεων, συμπεριλαμβανομένων προγραμματισμένων εκδηλώσεων κτλ. Για την πραγματοποίηση αυτών των σκοπών, συνδυάζουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των διαφόρων υπηρεσιών του ιστότοπου που χρησιμοποιείτε για να σας προσφέρουμε μια πιο απρόσκοπτη, συνεπή και εξατομικευμένη εμπειρία. Ωστόσο, για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, έχουμε ενσωματώσει τεχνολογικές και διαδικαστικές διασφαλίσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή ορισμένων συνδυασμών δεδομένων. Για παράδειγμα, αποθηκεύουμε δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς όταν δεν έχετε πιστοποιήσει την ταυτότητά σας (δεν έχετε συνδεθεί) ξεχωριστά από οποιαδήποτε στοιχεία λογαριασμού που σας προσδιορίζουν άμεσα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.
Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη συγκατάθεσή σας ή όπως απαιτείται για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε συναλλαγή ή υπηρεσία που ζητήσατε. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε το περιεχόμενό σας με τρίτους, όταν μας λέτε να το πράξουμε. Όταν παρέχετε δεδομένα πληρωμών για να πραγματοποιήσετε μια αγορά, θα μοιραστούμε τα δεδομένα πληρωμών με τις τράπεζες και άλλες οντότητες που επεξεργάζονται συναλλαγές πληρωμών ή παρέχουν άλλες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, καθώς και για την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου.